Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

1.162 υπογραφές από τη Δ.Ε. Καλλονής, κατατίθενται στο γραφείο του Πρωθυπουργού εντός των ημερών με επιστολή μας (9η κατά σειρά).



1.162 υπογραφές από τη Δ.Ε. Καλλονής, κατατίθενται στο γραφείο του Πρωθυπουργού εντός των ημερών με επιστολή μας (9η κατά σειρά).

Το αλλοπρόσαλλο των πραγμάτων τρεχόντως, σε σχέση με το ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ, απ’ τη μια  η Επιτροπή των 25 ειδικών του Υπουργείου Εσωτερικών να δίδει αρχές Μαρτίου την πρότασή της για την Τ.Α. χωρίς να περιλαμβάνει κάτι  για το θέμα μας (δικαιολογώντας ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τους έβαλε όρο να μη ασχοληθούν με θέματα που άπτονται θεμάτων διασπάσεως Δήμων) και από την άλλη ο ερμαφροδιτισμός των αποφάσεων του Δ.Σ. του Δήμου ή μάλλον του Δημάρχου μας (τη μια να σπάσει -28.2.2017-, την άλλη να γίνει Μητροπολιτικός Δήμος η Μυτιλήνη – 24.4.2017 -  που γύρω του να δημιουργηθούν κάποιοι (πόσοι;) δορυφόροι Δήμοι, κάνει το Λεσβιακό Λαό να πεισμώνει και να διεκδικεί το αυτονόητο.
Έτσι χθες , 08.05.2017, έλαβα από τον π. Δήμαρχο Καλλονής φίλο Αρη Ελευθερίου 1.162 υπογραφές στη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ μας κατοίκων της Δ. Ε. Καλλονής στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ πολλών και του Μητροπολίτη Μηθύμνης Χρυσοστόμου και  τις οποίες με  επιστολή μας ( θα είναι η 9η), θα καταθέσουμε στο γραφείο του Πρωθυπουργού.
Αυτές τις υπογραφές μαζί άλλες, ως και τις ~ 3.500 [ελπίζω τελικά τα ΕΛΤΑ να τις είχαν παραδώσει εγκαίρως (στο  σχετικό πακέτο που είχαμε στείλει express στην Συντονιστική Επιτροπή)] που είχαμε συγκεντρώσει  στην  πρώτη φάση του αγώνα (Ιούλιος- Δεκέμβριος 2016) παρέδωσαν κατά την παράστασή που έκαναν χθες βράδυ ο Άρης και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής στο Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη. Τούτος, ευρίσκετο στο νησί για μία κομματική διαδικασία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, για θέματα της Τ.Α. κατά το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση εντός του καλοκαιριού.
Θέλω να πιστεύω ότι η δεύτερη αυτή φάση του αγώνα μας θα συμβάλλει στο διεκδικούμενο.
Σύνθημα μας είναι πάντα : Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Θα φέρουμε και το νόμο με το μέρος μας».
Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης……. 9.05.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: