Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπ. Γαληνός προς τον «ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» :

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπ. Γαληνός προς τον «ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» :

Σας ευχαριστώ και πάλι και να είσθε σίγουρος ότι η επιστολή σας αποτελεί μια σημαντική ηθική τονωτική ένεση για να παλέψουμε και…”
Στη στήριξη που ο Σύνδεσμός μας έδωσε στο Δήμαρχό μας με επιστολή του την 10η τ.μ. για το οξύ και ζέον πρόβλημα του hot spot (κέντρου καταγραφής «ξένων») Μόριας και των εξ αυτού προβλημάτων και των όποιων μακροχρόνιων συνεπειών, ο Δήμαρχος μας Σπ. Γαληνός μας έστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή :

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
(τηλ,. fax, e-mail)

..............................................Μυτιλήνη 13 Νοεμβρίου 2017

Προς: Πρόεδρο Συνδέσμου Προβληματισμού
 & Παρέμβασης για την Ανάπτυξης της Λέσβου, 
Δρ κ. Τάκη Χαρ. Ιορδάνη

Αγαπητέ κ. Ιορδάνη, 
Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Συνδέσμου Προβληματισμού & Παρέμβασης για την Ανάπτυξης της Λέσβου, καθώς και εσάς προσωπικά για την στήριξη και συμπαράσταση στις πρωτοβουλίες, δράσεις και κινητοποιήσεις του Δήμου Λέσβου για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού μας. 
Όπως τονίζεται και στο σχετικό ψήφισμα που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην πολύ σημαντική συνεδρίαση της 6ης Νοεμβρίου 2017, είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε δυναμικά και με κάθε τρόπο στην προσπάθεια μετατροπής της Λέσβου από νησί της ανθρωπιά, της ειρήνης και της αλληλεγγύης σε νησί φυλακή για χιλιάδες ανθρώπους. 
Σας ευχαριστώ και πάλι και να είσθε σίγουρος ότι η επιστολή σας αποτελεί μια σημαντική ηθική τονωτική ένεση για να παλέψουμε και να καταφέρουμε για το καλό πάντα του τόπου μας και των συμπολιτών μας, την βούληση των οποίων εκφράζουμε. 
.................................................................Με εκτίμηση,
...........................................................Ο Δήμαρχος Λέσβου
..............................................................Σπύρος Γαληνός»

Στην κρίσιμη και αποφασιστικής σημασίας αυτή στιγμή της Ιστορίας του τόπου μας, θεωρούμε ότι όλοι οι Λέσβιοι θα πρέπει σε πανστρατιά να σταθούν δίπλα στο Δήμο και στο Δήμαρχό μας, για την επίτευξη του αυτονόητου στόχου : Το νησί μας να εξακολουθεί εις το διηνεκές να κατοικείται από Έλληνες, όπως εδώ και 3.000 χρόνια γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: